Jemen, tajanstvena zemlja,  sakrivena na jugozapadnom djelu  Arapskog poluotoka, gdje osjećaj vječnosti obuzima posjetitelja na svakom koraku.  Ostaci starih antičkih  kraljevstava, ne samo Sana, vječiti neboderi iz blata, kućice od palmi, miris tamjana i egzotičnog drveća , zvanog pustinjskim ružama, stvaraju  utisak da su u Jemenu od uvijek.

Djelatnicima turističke agencije ETERNAL YEMEN bila bi čast primiti vas u našoj prelijepoj zemlji i ponuditi vam da sa nama otkrivate bogatstva, kulturu i povijest, običaje i tradicionalni način življenja u Jemenu.

U agenciji ETERNAL YEMEN organiziramo putovanja Jemenom za grupe i individualne posjetitelje iz cijeloga svijeta, od običnih turista do najelitnijih posjetitelja. Plan putovanja od nekoliko dana ili putovanja do mjesec dana može se pripremiti elektronskom poštom već prije dolaska gosta. Posjetiteljima koji dolaze prvi puta u kontakt sa nama a već su u našoj zemlji, možemo u skladu sa njihovim željama i predodžbi  puta uz zemljovid, pripremiti detaljni nacrt puta u našoj kancelariji.

Temeljem našeg višegodišnjeg iskustva i znanja, uz vaše želje i sugestije, pripremit ćemo  vam program koji je idealno prilagođen vašim interesima i koji će vas dovesti do krajeva i znamenitosti koje ste od nekada željeli posjetiti. Nudimo vam sve potrebne savjete i upozorenja kao i izradu konkurentne ponude prilagođene vašim potrebama. Sve destinacije naših vođenja, s velikom brigom istražili su naši suradnici i kreirali programe, koji zadovoljavaju sve,  pa  i najviše zahtjeve.

Kretanje svakog klijenta osobno, odnosno grupe, brižno se prati i u slučaju bilo kakvih neprilika ili nejasnoća, trenutnim odazivom pokušat ćemo problem što prije riješiti, a vi će u međuvremenu slobodno i fleksibilno nastaviti vaše putovanje prepuštajući nama svu brigu. Mi se posvećujemo svakom gostu ponaosob i ponosni smo  oduševljenjem naših dosadašnjih korisnika.

U našem prikazu nudimo samo nekoliko programa puta jer vam je jasno da ima svaki naš putnik specifične želje, zahtjeve i interese. Uz to je u Jemen moguće doći  raznim avioprijevoznicima što znači još više variabilnih  značajki koje su važne za stvaranje pojedinačnog programa. Svejedno, možete u našoj ponudi programa dobiti ideju za vaš put po Jemenu. Sa poznavanjem zemlje, događanja i mogućnosti koje program vremenski dopušta, možemo svaki postojeći program prilagoditi svakom klijentu, tako da ga oblikujemo u osebujan i nezaboravan odmor.

Na svakom putovanju imate mogućnost putovati sa englesko ili kako drukčije govorećim vodičem koji neće biti odgovoran samo za izvedbu programa, nego će vama predstaviti i povijest, kulturu i tradiciju Jemena. Postoji mogućnost da vodič i tijekom realizacije prilagođuje elemente programa sukladno vašim željama.

Putujte udobno osobnim automobilom sa vozačem i vodičem, zavirite u udaljene regije, koje veće skupine nikada ne dostižu i upoznajte jedinstvenu povijest, kulturu i stanovnike Sretne Arabije.

 

ŠTO VAMA NUDIMO

 • Prijevoze sa aerodroma na aerodrom te svakakvu pomoć (prijava na let, viza, izgubljeni prtljag )
 • Najam automobila (uključeno sa vozačem i gorivom)
 • Rezervacije hotela: od luksuznih hotela do priprostih pansiona (local funduq)
 • Prodaja avionskih karata za lete do Jemena ili iz Jemena
 • Potvrda letova
 • Izrada i produženje vize
 • Putovanja za pojedince, grupe i obitelji
 • Putovanja za obitelji (na izbor imamo dječje auto sjedalice za dojenčad i djecu do 18 kg)
 • Butična putovanja (putovanje pripremljeno prema vašim željama)
 • Jednodnevne ekskurzije i posjeti Jemenu na nekoliko dana
 • U cijelosti organizirani izleti od 3 dana do mjesec dana
 • Treking izleti.
 • Klasična putovanja (noćenja u hotelima, ogledi)
 • Avanturistička putovanja ( uz hotele se noći i u pansionima i kampira), koji mogu uključivati i sportske aktivnosti, kao treking, ronjenje, biciklizam, jahanje deva, promatranje ptica
 • Putovanje sa težištem na posjeti arheoloških nalazišta
 • Organizacija putovanja i sastanaka za poslovne ljude
 • Organizacija putovanja za važne osobe
 • Vodiči koji govore arapski, engleski, francuski, talijanski, španjolski , njemački, slovenski, hrvatski i srpski
 • Organizacija tečaja arapskog jezika
 • Oslikavanje tijela sa kanom i tečaja crtanja sa kanom
 • Organizacija tečaja jemenske kuhinje
 • Organizacija tečaja dekorativne izrade iz gipsa

 

TKO SMO MI  ?

Vlasnici i voditelji turističke agencije ETERNAL YEMEN su Waleed  Mujalli i dr.Tina Zorman. Agenciju su ustanovili godine 2006 i od tada organiziraju putovanja za turiste iz mnogobrojnih europskih zemalja i preostaloga svijeta. Putovanja organiziraju za sve vrste posjetitelja, od onih sa ruksacima  do radoznalih individualaca ili grupa te poslovnih i VIP osoba.

Waleed Mujalli je  direktor poduzeća  ETERNAL  YEMEN.  Odgovoran je za uređenje svih administrativnih poslova, dozvola, unutrašnjih  posla i logistiku. Povremeno sudjeluje na putovanjima kao jemenski vodič. U turizmu je aktivan od 2003. godine. Govori arapski.

Tina je Slovenka koja živi i radi u Jemenu od 2003. godine. Za  Waleeda se udala 2006. godine.

Za studija prehrambene tehnologije i kasnije postdiplomskog studija bila je aktivna kao koordinator studentskih izmjena i kao organizator putovanja  te sportskih i kulturnih priredbi za strane studente u Sloveniji.

Od 2003. godine vodič je za slovenske turiste u Iranu, Turskoj i Jemenu. Od 2004. godine organizira i vodi putovanja po Jemenu za putnike iz cijeloga svijeta.

U agenciji Eternal Yemen odgovorna je za međunarodnu komunikaciju i promociju, za pripremu programa, radi i kao organizator putovanja, ali  radi i kao vodič. Govori slovenski, hrvatski, srpski, engleski, talijanski, španjolski, portugalski i govorni arapski.

Yahya Naji Al  Hayani dolazi iz provincije Jemena Ibb, te je diplomirani ekonomista. U agenciji  odgovara za financije, administraciju, informatičke sustave. Govori arapski i  engleski.

Bassam Abi Shaar također dolazi iz provincije Ibb te je diplomirani ekonomista.  U agenciji je zadužen za međunarodnu komunikaciju i pripremu programa za putovanja. Govori arapski i engleski.

 

I bez naših ostalih odanih suradnika ne bi bilo moguće uspješno izvršavati zadačei:

Naši vodiči su educirani u poznavanju povijesti zemlje i kulture i sa iskustvima u radu sa ljudima. Oni govore arapski, engleski, francuski, talijanski, španjolski, njemački, slovenski, hrvatski i srpski.

Iskusni i odgovorni vozači sa dobro održavanim voznim parkom, sigurno će vas voziti na vašim putovanjima i istovremeno vam biti na usluzi u sporazumijevanju u restoranima  hotelima i sl.

I na kraju naši suradnici na različitim područjima: pomoć na aerodromima, prijevozi na/sa aerodroma, suradnici za pripremu opreme za kampiranje itd.

Krenite na putovanje kroz vrijeme sa agencijom ETERNAL YEMEN. Ući čete u svijet starih i do sada vama manje poznatih kultura.

Sa povjerenjem prepustite nama  organizaciju vašeg putovanja!

Naš cilj je priprema nezaboravnog putovanja po Jemenu  za Vas, koje neće biti samo odmor nego i  istinsko iskustvo.

Stvorite zajedno sa nama vašu bajku putovanja,  kojega nikada ne budete zaboravili.

 

.