JEMEN, een mysterieus land verborgen in het zuidwestelijk deel van het Arabische schiereiland. In dit land overvalt de bezoeker bij elk stap die hij onderneemt een gevoel van “eeuwigheid”. Niet alleen het magnifieke Sana’a, de overblijfselen van voorhistorische koninkrijken, de eeuwige wolkenkrabbers van aarde, de kleine palmhuisjes en stenen dorpen, maar ook de geur van wierook en van bizarre woestijnroosstruiken lijken sinds eeuwig rond te sluimeren in Jemen.

Bij ETERNAL YEMEN, de tour- en traveloperator, zijn we vereerd u te mogen verwelkomen in ons verrukkelijk land. Wij bieden u aan om samen met ons de schatten van Moeder Natuur en ons weelderig cultureel en archeologisch erfgoed te ontdekken, en tevens een inzicht te verwerven in de gewoontes en de traditionele manier van leven van de Jemenieten.

ETERNAL YEMEN organiseert reizen voor zowel individuele als groepsreizigers afkomstig uit de gehele wereld, van rugzaktoeristen die een jaartje rondreizen tot VIP’s en miljonairs. Fascinerende reizen, variërend van excursies van enkele dagen tot echte ontdekkingstochten van vier weken. Deze reizen kunnen tot in detail gepland worden via e-mail voor uw aankomst, of eventueel bij aankomst mits een bezoek aan ons kantoor. Wij zorgen voor de ervaring, de expertise en de gouden raadgevingen om uw eigen unieke reisweg uit te stippelen, uitermate geschikt voor uw interesses, en aangepast aan de plaatsen en bezienswaardigheden die u altijd al wou zien. Wij adviseren u aangaande alle aspecten van uw reis tegen een scherpe prijs, die aangepast kan worden naargelang uw wensen. Al onze reisplannen zijn grondig onderzocht door onze ervaren staf, om te voldoen aan de hoogste eisen.

De planning van onze klanten wordt gedurende de reis discreet in het oog gehouden. Hulp is onmiddellijk voorhanden indien nodig, terwijl de cliënt een vrijheid en flexibiliteit ervaart die andere groepsreizen in geen geval kunnen bieden. Er wordt speciale aandacht besteed aan de gewoonten en de traditionele levensstijl van de Jemenieten. Wij zijn persoonlijk geïnteresseerd in elke klant en zijn dan ook zeer fier op het enthousiasme dat ons werk gegenereerd heeft bij klanten uit het verleden

In onze presentaties bieden wij een beperkt aantal reiswegen aan, terwijl we er ons echter terdege van bewust zijn dat elke klant talrijke eigen verzoeken en interesses zal hebben. Ondanks deze beperktheid zijn wij ervan overtuigd dat u uw gading zal vinden in onze selectie van reiswegen. Alle voorgestelde programma’s kunnen immers aangepast worden door rekening te houden met uw ideeën en onze expertise om een onvergetelijke en fantastische vakantie te creëren.

Alle programma’s worden begeleid door onze eigen Engels– of anderstalige gids. Deze heeft niet alleen de leiding heeft over de planning van de reisweg, maar die u tevens helpen om een duidelijk inzicht te verwerven in de geschiedenis, cultuur, en het dagelijkse leven van Yemen.

Reis comfortabel met uw privé-gids en chauffeur, ontdek gebieden die onbereikbaar zijn voor grotere groepen toeristen en ontdek de unieke geschiedenis, landschappen, culturen en volkeren van Arabia Felix!

 

OUR SERVICES

 • Meet and assist service and airport transfers
 • Car rentals (car, driver, gasoline)
 • Hotel reservation: from first class hotels to local funduqs (guesthouses)
 • Selling air tickets for the flights in Yemen and to Yemen
 • Visas renewal
 • Tours for individual travellers, families and groups
 • Tailor-made itineraries
 • Daily excursions and few days stop-overs
 • Package tours all over the country from 3-27 days.
 • Trekking tours
 • Standard tours
 • Adventure tours that can include also sport activities like trekking, diving, cycling, camel riding, bird watching…
 • Archaeological tours
 • VIP services
 • Business trips and meetings
 • Guides, fluent in Arabic, English, French, Spanish, Italian, German, Portuguese, Slovene and Serbo-Croatian.
 • Arabic language courses
 • Henna painting and henna painting courses
 • Yemeni cuisine courses
 • Stucco courses

 

WIE ZIJN WIJ?

Eternal Yemen staat onder leiding van Waleed Mujalli en Tina Zorman, die tevens de eigenaars zijn. Het bedrijf werd opgestart in 2006 en sindsdien hebben ze reizen georganiseerd voor toeristen van zowel Europese als andere landen. Onze klanten komen uit alle lagen van de maatschappij, van rugzaktoeristen, individuele en groepsreizigers, archeologen, tot VIP-klanten.

Waleed Mujalli is the Jemenitische manager van Eternal Yemen. Hij draagt de verantwoordelijkheid voor alle interne administratieve zaken en contacten en voor de logistieke ondersteuning. Af en toe werkt hij ook als reisleider. Hij zit al in het toerisme sinds 2003. Waleed spreekt Arabisch.

Tina is afkomstig uit Slovenië, en woont en werkt reeds sinds 2003 in Jemen. Ze is gehuwd met Waleed sinds 2006. Tijdens haar studies was ze de coördinator van de Sloveense wisselstudenten en de reisorganisator voor studenten uit de hele wereld die naar Slovenië kwamen. Sinds 2003 is ze reisleidster voor Sloveense toeristen in Iran, Turkije en Jemen. Sinds 2004 organiseert Tina reizen voor bezoekers van Jemen uit verschillende landen.

In Eternal Yemen is ze verantwoordelijk voor de internationale communicatie, de internationale business promotion en werkt ze als reisorganisator en als gids. Ze spreekt Sloveens, Servo-Kroatisch, Engels, Italiaans, Spaans, Portugees en Arabisch.

Yahya Naji Al Hayani, geboren in de provincie Ibb, is een alumnus van de Sana’a Universiteit en studeerde af aan de faculteit Economie. In Eternal Yemen is hij verantwoordelijk voor de boekhouding, de administratie en de IT. Hij spreekt Arabisch en Engels.

 

Wij zouden nooit fatsoenlijk kunnen werken zonder onze medewerkers.

 • Reisgidsen, goed onderwezen in de geschiedenis en de cultuur van ons land. Gidsen zijn beschikbaar in de volgende talen: Arabisch, Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Duits, Portugees, Sloveens en Servo-Kroatisch.
 • Bekwame chauffeurs die u overal veilig naartoe brengen in moderne en comfortabele wagens.
 • Ten slotte onze verschillende co-operators, die instaan voor de andere aspecten van de reis (transfer van de luchthaven en dergelijke).

 

Reis met ETERNAL YEMEN terug naar de Arabische Middeleeuwen waar je kan genieten van een wereld van avontuur en voorhistorische culturen.

Ontspannen kan u de rest aan ons overlaten zonder u te moeten zorgen maken.

Ons doel is om uw verblijf in Jemen onvergetelijk te maken, want dit is niet zomaar een reis, dit is een totale reiservaring

Schrijf met ons uw Eeuwige unieke reisverhaal!