Jemen, salaperäinen maa Arabian niemimaan lounaiskärjen kätköissä, missä tunne ikuisuudesta tulee vierailijaa vastaan joka askeleella. Ei ainoastaan upea Sana’an kaupunki, muinaisten valtakuntien jäänteet, ikuiset mutatiilipilvenpiirtäjät, palmun rungoista tehdyt majat sekä kiviset kylät, vaan myös suitsukkeiden tuoksu ja omalaatuisesti kiemurtelevat aavikkoruusut näyttävät olleen Jemenissä ikuisuuksista saakka.

Meillä Eternal Yemen -matkatoimistossa on kunnia toivottaa sinut tervetulleeksi ihanaan maahamme. Me tarjoamme sinulle mahdollisuutta tutustua kanssamme luonnon aarteisiin sekä rikkaaseen kulttuuriseen ja arkeologiseen perintöömme ja pääsyä kurkistamaan jemeniläisiin tapoihin sekä perinteiseen elämäntapaan.

Eternal Yemen järjestää matkoja niin ryhmille kuin yksittäisillekin turisteille ympäri maailmaa: palvelemme kaikkia aina välivuotta pitävistä reppumatkaajista VIP-henkilöihin ja miljonääreihin. Voimme suunnitella sinulle parin päivän tai jopa neljän viikon mittaisen kiehtovan matkankokonaisuuden yhdessä sinun kanssasi. Matka voidaan suunnitella tarkasti joko etukäteen sähköpostitse tai mahdollisesti jo saapumisesi jälkeen toimistossamme, jolloin voimme yhdessä käydä läpi karttoja ja aikatauluja. Me tarjoamme kokemuksemme, asiantuntemuksemme ja neuvomme sinulle niin, että voit luoda oman ainutlaatuisen matkaohjelmasi juuri omien toiveittesi mukaan. Näin pääset käymään juuri niissä paikoissa ja näkemään niitä nähtävyyksiä, joita aina olet halunnut nähdä. Neuvomme sinua kaikissa matkan yksityiskohdissa ja annamme sinulle kilpailukykyisen kustannusarvion, jota voidaan muuttaa toiveittesi mukaisesti. Kaikki tarjoamamme matkavaihtoehdot ovat kokeneen henkilökuntamme läpikotaisin tutkimia ja muotoilemia niin, että ne ovat erittäin korkealaatuisia.

Seuraamme asiakkaittemme matkan edistymistä hienotunteisen tarkasti alusta loppuun saakka. Apua on tarvittaessa saatavilla välittömästi, ja samalla asiakas voi nauttia sellaisesta vapaudesta ja joustavuudesta, mistä tavallisilla ryhmämatkoilla voi vain uneksia. Erityisesti panostamme siihen, että asiakkaamme tulevat tutuiksi jemeniläisten tapojen ja perinteisen elämänmenon kanssa. Olemme henkilökohtaisesti kiinnostuneita kaikista asiakkaistamme, ja olemme ylpeitä siitä innostuksesta, jota työmme on vanhojen asiakkaittemme parissa herättänyt.

Vaikka esittelemme asiakkaalle rajallisen määrän matkavaihtoehtoja, olemme samalla tietoisia siitä, että jokaisella asiakkaalla on omat toiveensa ja mieltymyksensä – sekä tietysti lukuisia vaihtoehtoja saapua lentäen Jemeniin. Tarjoamistamme matkavaihtoehdoista sinun on kuitenkin valittava, minkä tyyppistä matkaa haluat. Tämän jälkeen kaikkia matkavaihtoehtoja voidaan räätälöidä sinun ajatusteso ja meidän tietojemme pohjalta niin, että saat kokea mahtavan loman, jonka muistat ikuisesti.

Kaikille matkoillesi voit saada mukaasi oman henkilökohtaisen englantia tai muuta kieltä osaavan oppaan, joka ei ainoastaan vastaa matkan suunnittelusta, vaan lisäksi auttaa sinua saamaan arvokasta tietoa historiasta, kulttuurista ja jokapäiväisestä elämästä maassamme. Oppaasi voi soveltaa matkan juuri sinun kiinnostustesi mukaiseksi.

Matkusta mukavasti oman henkilökohtaisen oppaasi kanssa oman autonkuljettajan ajamassa autossa, tee tutkimusretkiä alueille, jotka ovat suurten turistiryhmien saavuttamattomissa, ja löydä Onnellisen Arabian ainutlaatuinen historia, maisemat, kulttuurit ja ihmiset!

TARJOAMME:

 • Lentokentällä avustaminen sekä nouto lentokentältä

 • Auton vuokraus (auto, kuljettaja, bensiini)

 • Hotellin varaus: ensiluokan hotelleista paikallisiin fundugs-vierasmajoihin

 • Lentolippujen myynti Jemenistä ja Jemeniin

 • Viisumien uusimiset

 

 • Matkat yksilömatkailijoille, perheille ja ryhmille

 • Räätälöidyt matkapaketit

 • Päivittäiset retket sekä muutaman päivän pituiset retket

 • Pakettimatkat koko maahan 3-27 päiväksi

 • Vaellukset

 • Perinteiset matkat

 • Seikkailumatkat, joihin voidaan sisällyttää myös urheiluaktiviteettejä kuten vaellusta, sukellusta, pyöräilyä, kameliratsastusta, lintujen tarkkailua…

 • Arkeologisia matkoja

 

 • VIP-palveluja

 • Liikematkoja ja -kokouksia

 

 • Oppaat, jotka osaavat sujuvasti arabiaa, englantia, ranskaa, espanjaa, italiaa, saksaa, portugalia, sloveniaa ja serborkroatiaa.

 

 • Arabian kielikursseja

 • Henna-maalausta ja henna-maalauskursseja

 • Jemeniläisruokien valmistuskursseja

 • Stukkokursseja

 

KEITÄ OLEMME?

Retki- ja matkanjärjestäjä Eternal Yemenin omistavat Waleed Mujalli ja Tina Zorman, jotka myös vastaavat yrityksen toiminnasta. Yritys perustettiin vuonna 2006, ja siitä lähtien se on järjestänyt matkoja sekä monista Euroopan maista että muualta maailmasta tuleville turisteille. Asiakkaamme tulevat elämän kaikilta aloilta: on välivuotta pitäviä reppumatkailijoita, vaativia yksinmatkaajia, sekä ryhmämatkalaisia, arkeologeja ja VIP-asiakkaita.

Waleed Mujalli on Eternal Yemenin johtaja. Hän vastaa sisäiseen hallintoon liittyvistä asioista, sisäisistä yhteyksistä sekä logistiikasta. Joskus hän myös toimii jemeniläisenä matkanohjaajana. Hän on työskennellyt matkailualalla vuodesta 2003 lähtien. Waleed puhuu arabiaa.

Tina on slovenialainen, joka on asunut ja työskennellyt Jemenissä vuodesta 2003 lähtien. Hän ja Waleed menivät naimisiin vuonna 2006. Opiskeluaikanaan hän oli Sloveniassa vaihto-opiskelijakoordinaattorina ja matkanjärjestäjänä Sloveniaan saapuneille kansainvälisille opiskelijoille. Vuodesta 2003 alkaen hän on toiminut turistioppaana slovenialaisille turisteille Iranissa, Turkissa ja Jemenissä. Vuodesta 2004 alkaen hän on järjestänyt matkoja Jemeniin tulleille monenmaalaisille vierailijoille. Eternal Yemenissä hän vastaa kansainvälisistä suhteista ja liiketoiminnan edistämisestä kansainvälisesti. Lisäksi hän työskentelee matkanjärjestäjänä ja oppaana. Hän puhuu sloveniaa, serbokroatiaa, englantia, italiaa, espanjaa, portugalia ja arabiaa.

Yahya Naji Al Hayani, joka on syntynyt Ibbin provinssissa, on valmistunut Sana’an yliopistosta kauppatieteiden tiedekunnasta. Hän vastaa Eternal Yemenissä kirjanpidosta, toimistotöistä sekä tietokoneista. Hän puhuu arabiaa ja englantia.

Emme voisi työskennellä hyvin ilman yhteistyökumppaneitamme:

 • Matkaoppaita, jotka ovat hyvin perehtyneitä maamme historiaan ja kulttuuriin. Oppaita, jotka puhuvat sujuvasti arabiaa, englantia, ranskaa, espanjaa, italiaa, saksaa, portugalia, sloveniaa ja serbokroatiaa.
 • Taitavia ajajia, jotka hoitavat kuljettamisen turvallisesti moderneissa ja mukavissa ajoneuvoissa.
 • Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä: lukuisia eri alojen yhteistyökumppaneitamme (esim. lentokenttäpalvelut)

 

Matkusta ETERNAL YEMENin kanssa takaisin Arabian keskiaikaan, jossa pääset seikkailun ja muinaisten kulttuurien ilmapiiriin. Voit nyt istua rennosti aloillasi ja antaa meidän huolehtia lopusta täysin luottavaisin mielin. Tavoitteenamme on tehdä Jemenin vierailustasi, ei vain loma, vaan unohtumaton, kokonaisvaltainen matkaelämys.

Luo meidän kanssamme oma ikuinen matkakertomuksesi!